Tiilikaton pinnoitus

Katon pinnoitus on huomattavasti edullisempi sekä nopeampi vaihtoehto kalliille katon uusimisremontille. Tiilikaton pinnoittaminen alkaa olla ajankohtainen, kun katolla on ikää 20-30 vuotta, mutta myös paljon iäkkäämmätkin katot voidaan yleensä pinnoittaa täysin onnistuneesti. Vanhimmat pinnoittamamme katot ovat 1950-luvulta.  Pinnoittamisen jälkeen katto näyttää kuin uudelta sekä sen käyttöikä jatkuu jopa kymmenillä vuosilla. Pinnoitusremonttimme on täyden palvelun paketti, jossa asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta, kuin päättää katon tuleva väri. Alla eriteltynä pinnoitusprojekti vaihe vaiheelta;

Vaihe 1.
Vaurioituneet tiilet vaihdetaan uusiin

Vaihe 2.
Katto pestään korkeapainepesurilla ja käsitellään sammalen- ja leväntuhoaineella. Tämä poistaa vuosia kertyneet liat, saasteet ja kasvustot.

Vaihe 3.
Katto pinnoitetaan korkealaatuisella vesiohenteisella akrylaatilla. Pinnoitus tapahtuu pääasiassa korkeapaineruiskulla, mutta kaikki sellaiset osiot, mitä ei voi ruiskuttamalla pinnoittaa (tiilien päädyt) käsitellään maalitelalla.

Vaihe 4.
Keräämme kaikki huollosta aiheutuneet jätteet pois ja viemme ne mukanamme sekä siistimme ympäristön sellaiseksi kuin se oli ennen huoltoa.

Jos pinnoitusprojektin aikana katossa ilmenee joitain pieniä vuotoja läpivienneissä, paikkailemme ja tiivistämme ne samaan hintaan. Keskikokoisen omakotitalon kattopinnoitusprojektiin menee yleensä aikaa 2-4 työpäivää.

Käytämme pinnoittamiseen erittäin korkealaatuista Renotec-tiilikattopinnoitetta sekä sammalenpoistoon Properla Cleaner sammalen- ja leväntuhoainetta. Molemmat ovat vesiohenteisia, ympäristöystävällisiä sekä korkealaatuisia valmisteita.

RENOTEC-kattopinnoitteita on saatavilla kaikilla yleisimmillä tiilikattojen väreillä, joten löydät varmasti omaa silmääsi eniten miellyttävän.

Jos kattosi tiilet ovat säilyneet niin hyvin, ettet halua siihen värillistä pinnoitusta, voimme käsitellä kattosi myös värittömällä, likaa ja vettä hylkivällä ProPerla Water Repellent -suoja-aineella.

RENOTEC-kattopinnoitteilla sekä ProPerla Water Repellent -suoja-aineella on valmistajan myöntämä 10 vuoden kiinnipysyvyys takuu. Me myönnämme omalle työllemme kahden vuoden takuun.

Pinnoitusprojektin hinnoittelu tapahtuu aina kohteeseen tutustumisemme jälkeen, sillä jokainen kohde on erilainen ja hintaan vaikuttavat monet eri asiat, kuten katon jyrkkyys, kasvuston ja lian määrä, katon monitasoisuus jne. Esimerkkihinta keskikokoisen, noin 250m², hieman sammaloituneen loivan harjakattoisen talon pinnoituksesta on noin 3200€ (sis. alv 24%). Kotitalousvähennyksen saa työn osuudesta, joka ko. esimerkkitapauksessa on 2300€. Verovuonna 2021 kotitalousvähennys on 40% työn osuudesta -100€ omavastuu.

Kattohuoltoa ammattitaidolla.

Ota meihin yhteyttä, niin tulemme tekemään maksuttoman arvioinnin kattosi kunnosta!

Ota yhteyttä

P&P Kattohuolto Oy
info@pp-kattohuolto.fi

+044-3609034 / Patrik

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.