Palvelut

Olemme erikoistuneet tiilikattojen pinnoitukseen, sammalen poistoon sekä pesuun. Teemme myös kattoturvatuotteiden asennukset sekä lähes kaikenlaiset katonhuolto- ja remontointityöt. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt sekä taloyhtiöt. Olipa kattonne remontoinnin tarve millainen hyvänsä tai ette ole varmoja millainen huolto tai remontti katollenne olisi tarpeellinen, mutta jotain olisi hyvä tehdä, niin ota yhteyttä meihin! Me tulemme tekemään maksuttoman arvioinnin kattosi kunnosta sekä annamme erittäin kilpailukykyisen tarjouksen sen huollosta. Kaikki suorittamamme palvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia!

Palvelumme


Tiilikaton pinnoitus

Olemme erikoistuneet tiilikattojen pinnoitukseen, sammalen poistoon sekä pesuun. Teemme myös kattoturvatuotteiden asennukset sekä lähes kaikenlaiset katonhuolto- ja remontointityöt.

Tiili- ja huopakaton sammalenpoisto

Jos kattonne on vielä muuten hyvässä kunnossa, eikä tiilien väri ole päässyt häiritsevästi haalistumaan, mutta paikoitellen pilkottaa sammaltuppoja sekä jäkälää, oikean suuruinen huoltotoimenpide on sammalenpoisto

Kattoturvatuotteiden asennus

Jos kattonne on muuten hyvässä kunnossa, mutta sieltä puuttuvat kunnolliset kulkusillat esimerkiksi nuohoojaa varten tai jos olette harkinneet lumiesteiden hankkimista katolle, ota yhteyttä meihin!

kattoremontointi

Olipa kattonne remontin tarve millainen tahansa, voitte ottaa yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä

P&P Kattohuolto Oy
info@pp-kattohuolto.fi

+044-3609034 / Patrik

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.