Tiili- ja huopakaton sammalenpoisto

Jos kattonne on vielä muuten hyvässä kunnossa, eikä tiilien väri ole päässyt häiritsevästi haalistumaan, mutta paikoitellen pilkottaa sammaltuppoja sekä jäkälää, oikean suuruinen huoltotoimenpide on sammalenpoisto. Useimmiten sammalenpoisto toteutetaan ruiskuttamalla kattoon ProPerla Cleaner -sammalentorjunta-aine, joka imeytyy tiiliin/huopaan ja tuhoaa kaiken katolla olevan kasvuston juuria myöten. Sammaltupot tulevat katolta alas yleensä kesän/syksyn sateiden aikana tai viimeistään seuraavana keväänä lumien mukana.

Jos sammalet ja muu kasvusto halutaan katolta pois heti, suoritamme ennen sammalentorjunta-aineen levittämistä katon pesun, mekaanisen puhdistamisen tai lehtipuhaltimella enimpien sammaleiden poiston. Kohteeseen tutustuessa katsomme yhdessä asiakkaan kanssa mikä vaihtoehto kulloinkin on paras. Tarvittaessa haravoimme ja viemme katolta alas tulleet sammalet mukanamme.

Tämän palvelun yhteydessä vaihdamme myös rikkoontuneet kattotiilet, mikäli niitä katolta löydämme (vaihtotiilet asiakkaan lukuun).

Esimerkkihinta keskikokoisen, noin 250m², hieman sammaloituneen loivan harjakattoisen talon sammalenpoistolle ProPerla Cleaner -sammalentorjunta-aine ruiskuttamalla ilman pesua tai mekaanista puhdistamista on 750€ (sis. alv 24%). Tämäkin palvelumme on kotitalousvähennyskelpoista työn osalta. Työn osuus ko. esimerkkitapauksessa on 650€.

Kattohuoltoa ammattitaidolla.

Ota meihin yhteyttä, niin tulemme tekemään maksuttoman arvioinnin kattosi kunnosta!

Ota yhteyttä

P&P Kattohuolto Oy
info@pp-kattohuolto.fi

+044-3609034 / Patrik

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.