Palvelumme

Olemme erikoistuneet tiilikattojen sammaleenpoistoon, pesuun ja pinnoitukseen. Katon pinnoitus on edullisempi sekä huomattavasti nopeampi vaihtoehto kalliille kattoremontille. Katostasi tulee käsissämme kuin uusi vain muutamassa päivässä! Sinun tarvitsee vain jättää meille yhteydenottopyyntö. Tulemme tekemään maksuttoman arvioinnin kattosi kunnosta sekä annamme erittäin kilpailukykyisen tarjouksen sen huollosta!


Vaihe 1.

Vaurioituneet tiilet vaihdetaan uusiin

Vaihe 2.
Katto pestään korkeapainepesurilla ja käsitellään sammaleen- ja leväntuhoaineella. Tämä poistaa vuosia kertyneet liat, saasteet ja kasvustot.

Vaihe 3.
Katto pinnoitetaan korkealaatuisella vesiohenteisella akrylaatilla. RENOTEC - kattopinnoite suojaa ja pidentää kattosi käyttöikää.

Vaihe 4.
Keräämme kaikki huollosta aiheutuneet jätteet pois ja viemme ne mukanamme sekä siistimme ympäristön sellaiseksi kuin se oli ennen huoltoa.


RENOTEC-kattopinnoitteita on saatavilla kaikilla yleisimmillä tiilikattojen väreillä, joten löydät varmasti omaa silmääsi eniten miellyttävän.

Jos kattosi tiilet ovat säilyneet niin hyvin, ettet halua siihen värillistä pinnoitusta, voimme käsitellä kattosi myös värittömällä, likaa ja vettä hylkivällä ProPerla Water Repellent -suoja-aineella.

RENOTEC-kattopinnoitteilla sekä ProPerla Water Repellent -suoja-aineella on valmistajan myöntämä 10 vuoden takuu.


Muista kotitalousvähennys!

Lisätietoa Renotec-tiilikattopinnoitteesta Lisätietoa Properla water repellant suoja-aineesta